Företagspresentation  

HISTORIA

Automattjänst etablerades redan 1985 och är idag ett av landets ledande företag i spel- och automatbranschen. Det har vi uppnått genom en affärsidé som vi är ensamma om i Sverige. Vårt unika koncept erbjuder enkla helhetslösningar, där kunder väljer ur ett sortiment som omfattar alla på marknaden förekommande myntopererade automater. Hos oss finns den största valfriheten. Våra kunder har alltid tillgång till de bästa automaterna.

VÅR VERKSAMHET

Tuggummiautomater, åkattraktioner, lekland, fotoautomater, simulatorer, restaurangspel, Photoplay-terminaler, förströelsespel och lotterier är några exempel på alla de olika typer av produkter som ingår i vårt sortiment. Att besöka en butik eller ett köpcentrum ska vara roligt. Våra automater skapar mervärden som lockar till återbesök och genererar samtidigt goda intäkter. Vi finns från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vår personal runt om i landet garanterar att alla kunder, oavsett var de finns, får en snabb och personlig service.

ALLTID NYA AUTOMATER

Automattjänsts kunder har alltid de senaste och bästa automaterna först av alla. Eftersom vi regelbundet besöker de internationella fackmässorna och själva både provar ut och importerar produkter, finns nyheterna snabbast ute hos våra kunder. Dessutom har vi en egen tillverkning och skräddarsyr även individuella lösningar för olika platser. Inget är omöjligt för oss, när det gäller att skapa kundanpassade lösningar.

HUR VI ARBETAR

Vi åker aldrig ifrån en automat som inte fungerar helt perfekt. Därför stannar vår personal alltid lite längre vid sina regelbundna besök. Hela, rena och fräscha automater ger de bästa intäkterna. Era kunder ska alltid vara nöjda när de använder våra automater. Det garanterar vi. Det är inte för inte som vi är branschledande.

KUNDEN I CENTRUM

Vårt kompletta utbud av automater gör det möjligt att planera och realisera ett fullständigt koncept för nöjen och servicetjänster. Tuggummin till de små och bilbanor till de större gör alla glada! Du ser våra automater i bl.a. centrumanläggningar, flygplatser, stormarknader, restauranger och i butiker av alla de slag. Bland våra nöjda kunder återfinns t.ex. BR Leksaker, Route 66 Vägrestauranger, ICA, Skopunkten, Jam Jam m.fl. En automat från Automattjänst utgör ofta det lilla extra nöjet och glädjen. Låt oss få förtroendet att roa era kunder en stund. Det är en bra affär, med både nöjda kunder och extra inkomster.

Med förhoppning om att snart få ser Er som en av våra nöjda kunder !

Pollux Invest Automattjänst

 

 

 

 

 

      Till Toppen Av Sidan