För arkadspel krävs tillstånd från kommunen. Vi hjälper självklart dig med denna ansökan

Hur gör jag för att få en automat utställd ?
Ett urval ur vårt sortiment  

Silent Scope

En grupp terrorister planerar att använda en testenhet av gasmissilen VX , gömd i en övergiven kemikaliefabrik , för att skrämma nationen. Den brittiska antiterrorist styrkan Alfa Squad har fått i uppdrag att stoppa dem men den styrkan försvinner spårlöst. Du är en av två legendariska krypskyttar skickade för att hitta Alfa Squad och eliminera terroristerna.

Time Crisis II

I spionernas katt och råtta lek har Richard Miller blivit oskyldigt anklagad för mordet på Caruba's president. En konspiration har uppdagats. Du har endast 48 timmar på dig att hitta den riktige mördaren, att rentvå Agent Miller's namn , samt att avslöja operation Projekt Titan.

Sega Rally 1 & 2

Du kan välja mellan tre banor (nybörjare, van och avancerad förare) Med nätverksfunktioner är det möjligt att spela fyra spelare mot varandra.

 

Indy 500

Först väljer du mellan tre banor, sedan väljer du automat eller manuell växellåda. Tävlingen börjar med en rullande start som i den riktiga Indy 500 tävlingen. Spelarna måste passera "check points" inom en begränsad tid och köra i mål efter ett antal varv.

 

 


      Till Toppen Av Sidan